17 Nisan 2024

EzineTürk

Haberin Doğru Adresi

Turan, Anasınıfı öğrencilerine belgelerini verdi

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Lapseki’de Faik Güngör Anaokulunda öğrencilere belgelerini verdi.

Kaymakam Tahir Şahin ile birlikte okula gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ı okul müdürü Dila Çiler Çankaya ve okul öğretmenleri karşıladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan okul ziyaretinde velilerle de yakından ilgilendi. Okul Müdürü Dila Çiler Çankaya ile birlikte okulda incelemelerde bulunana AK Parti Grup Başkanvekili Turan, daha sonra çocukların eğitim alanlarını ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yaptığı konuşmada ilk diploma heyecanı yaşayan miniklere ve ailelerine başarılar diledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Allah çocuklarınıza ve sizlere sağlık, afiyet versin, onların büyümesini  üniversiteye gitmesini daha başarılı olmasını şahitlik etmek nasip etsin. Bugün bir vesileyle Lapseki deydik, Kaymakam beyin hocamızın davetiyle bu töreninize eşlik etmek istedik. Ben tekrar tekrar miniklerimizi kutluyorum” dedi.

 

About Post Author