19 Nisan 2024

EzineTürk

Haberin Doğru Adresi

Mehmet Ünal Şahin’in, Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Şahin;  bayramların kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu bildirdi.

Kurban Bayramı’na huzur ve güven içinde ulaştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Şahin, dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörü ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı bu bayramı da milletçe kenetlenerek kutlayacaklarını belirtti.

Başkan Şahin: mesajında şunlara yer verdi:

“ Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Tüm Milletçe ortak mutluluğumuz ve sevincimizin en üst noktalara çıktığı, dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin yaşandığı Kurban Bayramı’nın manevi atmosferinde bulunmanın hazzını yaşıyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Kurban Bayramında, halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. ”

 

 

 

 

About Post Author