29 Mart 2024

EzineTürk

Haberin Doğru Adresi

UYSAL MARKET 20. ŞUBESİNİ ÇANAKKALE’YE AÇIYOR

Çanakkale’nin en büyük yerel marketler zinciri UYSAL MARKET, 20. Şubesini 21 Ekim Cumartesi günü Çanakkale’de Kepez Beldesinde açıyor.

Açılışa özel olarak Uysal Clubcard  sahiplerine 21-22 Ekim tarihleri arasında yapacakları tüm alışverişlerde yüzde 20 indirim yapılacak.

2000 yılında Ezine’de açtığı ilk şubesi ile perakende mağazacılığa adım atan, Ayvacık, Geyikli, Ezine, Küçükkuyu ve Çanakkale mağazalarıyla Güney Marmara’dan Kuzey Ege’ye uzanan hatta büyüyen Uysal Market 20.. Şubesini Çanakkale Kepez Beldesi Yeni Devlet Hastanesi yolu üzeri, Hamidiye Mah. Rauf Denktaş Cad. No:16  adresinde 21 Ekim 2017 Cumartesi günü açıyor.

20.şubenin açılış çalışmaları ve hazırlıkları da tüm hızıyla sürüyor. Açılış gününe kusursuzca hazırlanmak için büyük gayret gösteren personel titizlik içerisinde çalışmalara devam ediyor.

UYSAL MARKET Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uysal, Çanakkale’de 20. Şubeyi açacak olmalarının mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bu bizim Çanakkale genelindeki 20’uncu şubemiz. Çanakkale Merkezi’nde de 9’uncu şubemizi açıyoruz. Firma olarak perakende sektörüne ilk olarak 2002 yılında girmiştik. Çanakkale’deki ilk mağazamızı da 2008 yılında açtık. Ondan sonra biz de büyüyen Çanakkale ile birlikte müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda uygun lokasyonlara mağazalar açmaya devam ettik. Bu hafta sonu Cumartesi günü de  Kepez Beldesinde Hamidiye Mahallesi’ndeki hemşerilerimiz ile buluşuyoruz.

İnşallah Mahallemize, Çanakkale’mize hayırlı ve uğurlu olur. Biz hiçbir zaman önümüze hedef olarak bu yıl şu kadar mağaza açalım, şu noktalarda olalım diye düşünmedik. Nerede ihtiyaç görülürse, nerede bir eksiklik görürsek hemşerilerimiz ile buluşmaya çalışıyoruz. Daha çok kendi internet sitemizden ve müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda hissettiğimiz yerlere mağazalarımızı açıyoruz.

UYSAL CLUBCARD SAHİPLERİNE TÜM ÜRÜNLERDE YÜZDE 20 İNDİRİM

Açılışa özel kampanyalar yapılacağını belirten Süleyman Uysal; “Açılışa özel olarak Uysal Clubcard sahiplerine 21-22 Ekim tarihleri arasında tüm ürünlerde yüzde 20 indirim yapılacak. Kepez ve Çanakkale halkı ile tüm müşterilerimizi açılışımıza davet ederken, indirim ve kampanya fırsatlarını da kaçırmamaya davet ediyoruz” dedi.

 

 

About Post Author