MSB: 10 Terör Örgütü Mensubu Yakalandı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Suriye’den ve İran’dan Türkiye’ye, Türkiye’den ise Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 25 kişinin yakalandığını açıkladı.
Açıklamada, yakalanan şahıslardan 6’sının FETÖ, 4’ünün PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olduğunun belirlendiği belirtildi.
MSB tarafından yapılan paylaşım şöyle:
”Suriye ve İran’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 25 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakaladı. Yakalanan şahıslardan 6’sının FETÖ, 4’ünün PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.”
Suriye ve İran’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 25 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakaladı.
Yakalanan şahıslardan 6’sının FETÖ, 4’ünün PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi. #MillîSavunmaBakanlığı pic.twitter.com/at8nEdR1h3
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) August 19, 2023
Daha fazla
TRUVA BAKIR RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Çanakkale Havalimanı 2025 Şubat İstatistikleri: Yolcu, Uçak ve Yük Trafiğinde Önemli Gelişme
ÇOMÜ, Güney Marmara Küresel Ufuk Programı Lansmanında Güçlü Adımlar Attı