19 Nisan 2024

EzineTürk

Haberin Doğru Adresi

2017 İZMİR TRAVEL TURKEY FUARI’NIN YILDIZI “TROIA” OLDU

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleriyle sürdürülen “2018 Troia Yılı” çalışmaları her platformda meyvelerini vermeye devam ediyor. Çanakkale’nin 7-10 Aralık 2017 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen 11. Travel Turkey Turizm ve Fuar Kongresi’ne “Tematik Partner” olarak katıldığı, Kültür ve Turizm Bakanlığının himayesi ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş.’nin (İZFAŞ) iş birliğiyle gerçekleştirilen fuar Bakan Numan Kurtulmuş tarafından ziyarete açıldı.

“KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’NIN FUAR STANDI TEMASI: ‘HOME OF TROY’”

“2018 Toria Yılı” tanıtım filminin Travel Turkey İzmir Fuarının açılışına damga vurduğu organizasyonda açılış konuşmasını yapan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin turizmde elinin son derece rahat olduğuna vurgu yaparak, “Türkiye dünyada başka hiçbir ülkenin sahip olmadığı zenginlikleri bünyesinde barındıran bir ülkedir.” dedi. 2018 yılının ‘Troia Yılı’ olarak kutlanacağını hatırlatan Bakan Kurtulmuş, buranın, bu vesileyle bir dünya markası olarak gündeme geleceğini dile getirdi.

Çanakkale’nin 300m2’lik stant ile temsil edildiği Travel Turkey Fuar’ını, ÇTSO tarafından kaldırılan araç ile basın mensupları, sektör temsilcileri ile Kepez Anadolu Meslek Lisesi Turizm öğrencileri ziyaret etmek imkanı buldu.

“ÇANAKKALE HEYETİ FUARIN PARTNER ÜLKESİ UKRAYNA HEYETİ İLE BİR ARAYA GELDİ”

Çanakkale Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gün, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Çetin, Meclis Üyeleri Ahmet Çelik, Armağan Aydeğer, Kemal Pazarbaşı ve Genel Sekreter Sema Sandal ile birçok Kurum ve sektör temsilcisinin açılışta yer aldığı Travel Turkey Fuar’ında heyetimiz, Fuarın partner ülkesi sıfatıyla yer alan Ukrayna heyeti ile Travel Turkey Seminer salonunda bir araya geldi.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve heyette yer alan bürokratların hazır bulunduğu görüşmede, ÇTSO Meclis Üyesi ve ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer tarafından 2018 Toria Yılı ve Çanakkale’nin turizm değerleri hakkında bilgi verilerek, Çanakkale’ye Ukraynalı turistlerin gelmesi için iki ülke arasında turizm köprüsü kurulması amacıyla sunum yapıldı.

 

About Post Author