20 Nisan 2024

EzineTürk

Haberin Doğru Adresi

Ezinespor’da Hedef Şampiyonluk

Çanakkale Süper Amatör ligde mücadele eden Ezinespor, yeni transferlerini  ve kadrosunu tanıttığı basın toplantısıyla 2017-2018 sezonuna merhaba dedi.

Ezine ilçe stadyumunda gerçekleşen basın toplantısına Başkan Mehmet Akyün, Teknik Direktör Fadıl Kurt ve yöneticiler ile futbolcular katıldı.

Tanıtım toplantısından sonra Ezinespor hafta sonu oynanacak ligin ilk maçında kendi evinde konuk edeceği Kepezspor müsabakası öncesi de antrenman yaptı.

 

Ezinespor Başkanı Mehmet Akyün yaptığı açıklamada, kazasız belasız bir 2017-2018 sezonu yaşamak istediklerini ifade etti. Eylül ayı içerisinde sezonu açtıklarını hatorlatan Başkan Akyün, “ 2017-2018 sezonuna inşallah bu hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Kepezspor müsabakasıyla merhaba diyeceğiz. Bizim için çok önemli olan en büyük gücümüz 12. oyuncumuz Ezinespor taraftarımızı da maça davet ediyoruz. Bu sene yeni transferlerimiz var. Hedefimiz her yıl olduğu gibi şampiyonluk. Altyapıdan da A takıma oyuncularımızı kazandırdık” dedi.

Akyün ; “Alt Yapıya çok önem veriyoruz”

Kulüp olarak alt yapıya çok önem verdiklerini ifade eden Başkan Akyün, “Yönetim olarak isteğimiz Ezinespor taraftarının ve ailelerimizin de bu çocuklarımıza gençlerimize sahip çıkmaları. Alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Ligde her gurupta mücadele etmeyi düşünüyoruz. Alt yapıdaki tüm guruplarda da şampiyonluğu hedefliyoruz” dedi.

Akyün ; “Şampiyonluk hedefimiz”

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Başkan Akyün, “Yine tekrar ediyorum bu şampiyonluk yolunda bizim için en önemli güç taraftarımızdır. Başta Belediye Başkanımız Haluk Babaoğlu’na, iş adamlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, esnaflarımıza desteklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri de Pazar günü oynayacağımız Kepezspor müsabakasına davet ediyoruz” dedi.

Teknik sorumlu Fadıl Kurt ‘ta yaptığı açıklamada, öncelikle 2017-2018 futbol sezonunun Çanakkale süper amatör ligde mücadele eden tüm takımlara hayırlı olması dileklerini ileterek, “Fair play içerisinde kazasız belasız bir lig olsun” dedi.

Kurt ; “Şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisiyiz”

Kurt açıklamasında Ezinespor olarak son üç yılda ortaya koydukları hedefler doğrultusunda bu yılda Çanakkale futbolunda Ezinespor’dan söz ettirmek istediklerini ifade ederek,  “Şampiyonluğun en güçlü adaylarından bir tanesiyiz. Geçtiğimiz yılki kadromuzu büyük ölçüde muhafaza ettik. Ayrılan arkadaşlarımız oldu. Ancak transfer dönemine biraz geç kaldık. Çanakkale bölgesindeki iyi futbolcuları diğer takımlar transfer ettiler. Biz geç kalmamız rağmen son bölümde yine kadromuzu güçlendirdik. 8 oyuncuyla takımımızı takviye etik. Bu arkadaşlarında uyum sorununu aşmaya çalışıyoruz, şu an hazırlık dönemindeyiz.  Bu arkadaşlarımızın takımımıza katkı sunacağını düşünüyoruz. Zaten geçen seneden bir kadromuz var. Ayrıca U-19 takımımız Çanakkale şampiyonu olmuştu. Oradan 8 oyuncumuzu  A takım kadromuz aldık. Şuan da 24 kişilik kadromuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kurt ; “taraftarımız en büyük gücümüz”

Hafta sonunda da ligin ilk maçında Kepezspor ile karşılaşacağız. Kepezspor’da Çanakkale’nin köklü ve dengeli takımlarından bir tanesi. Ama biz kendi sahamızda oynuyoruz. Kazanmak istiyoruz. Kazanacak gücümüzde var. Taraftarlarımız bize her zaman destek oldular. Taraftarımız en büyük gücümüz. Bundan sonrada destek olacaklarına inanıyoruz ve Pazar günü saat:14.00’de oynayacağımız Kepezspor maçına takımlarını desteklemek için bekliyoruz. Takımımıza ve tüm takımlara başarılar diliyorum. Ezinespor olarak ligin sonunda inşallah şampiyon olmak istiyoruz.  Buna da yürekten inanıyoruz. Yönetim kurulumuz her zaman yanımızda. Belediye Başkanımız Haluk Babaoğlu en büyük destekçimiz. İnşallah sezonun sonunda tüm Ezine halkına bir şampiyonluk hediye ederiz” dedi.

 

[contact-form][contact-field label=”İsim” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-posta” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”İnternet sitesi” type=”url” /][contact-field label=”Mesaj” type=”textarea” /][/contact-form]

 

About Post Author