Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul-Ankara arasında ulaşımı sağlayan güzergah olan Anadolu Otoyolu’nda yapılacak olan Bolu Dağı geçişindeki onarım çalışmalarını duyurdu.
Anadolu Otoyolu’nda Bolu Dağı Geçişi Onarımı Başlıyor: 46 Gün Boyunca Ulaşım D-100 Üzerinden Sağlanacak
Ulaştırma Bakanlığı‘ndan yapılan açıklamaya göre,Kaynaşlı-Abant Kavşakları arasında yapılacak olan çalışmalar, 25 Eylül 2023 saat 08.00’den itibaren 09 Kasım 2023 saat 17.00’a kadar toplamda 46 gün süreyle devam edecek.
Yapılacak çalışmalar kapsamında Kaynaşlı-Abant Kavşakları arasındaki 23 km’lik kesim, Bolu Tüneli dahil olmak üzere tünel portallerinin çelik konstrüksiyon olarak Kaynaşlı yönünde uzatılması ve 3 adet viyadükte 5 adet derz değişimi gerçekleştirilecek. Bu süreçte bahsi geçen kesim Ankara istikametinde trafiğe kapatılacak ve trafik, D-100 Devlet Yolu üzerinden sağlanacak. Ancak, Otoyolun İstanbul istikameti ise trafiğe açık olacak.
# Ankara # bolu # D-100 # İstanbul # Kaynaşlı-Abant # ulaştırma bakanlığı

Daha fazla
Çanakkale’de Bir Ailenin Büyük Kararı ; “Trafik Kazası Kurbanının Böbrekleri, Karaciğeri ve Korneaları Umut Oldu!
Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yıl Dönümü “Bir Milletin Fedakârlığı, Bir Bayrağın Hürriyeti” Temasıyla Anılacak
Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığına Ağır Darbe: 4 Organizatör Tutuklandı!