Bursa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Yalova Barosu Başkanları Çanakkale’de satajyer avukatlar ile buluştu.
Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, Edirne Barosu Başkanı Av. Alper Pınar, Kırklareli Barosu Av. Turgay Hınız, Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Sedat Tekneci ve Yalova Barosu Başkanı Av. Fedayi Doğruyol, Çanakkale Barosu’nun Staj Eğitim Programlarının ilk dersi için Çanakkale’ye geldiler.
Söyleşi Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan’ın açılış konuşması ile başladı. Stajyer Avukatların yoğun katılım gösterdiği programda, Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, Edirne Barosu Başkanı Av. Alper Pınar, Kırklareli Barosu Av. Turgay Hınız, Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Sedat Tekneci ve Yalova Barosu Başkanı Av. Fedayi Doğruyol, avukatların sorunları ve yapılanlar, güncel hukuki konular ile genç avukatlara öneriler başlıklarında konuşma yaptılar.
Program sonunda soru cevap kısmının ardından Çanakkale Barosu Başkanı Av. Bülent Şarlan tarafından Baro Başkanlarına günün anısına armağan takdim edildi.
Daha fazla
MHP EZİNE KADINLAR KOLU, 8 MART’TA KADINLARI UNUTMADI
8 KADIN, 8 BAŞARI HİKÂYESİNİ, 8 MART’TA KADINLARA ANLATTI
BÜLENT TURAN BAKAN KARAİSMAİLOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ