Ezine’nin tanınmış ve sevilen eşraflarından Hasan Gül yaşamını yitirdi. Hasan Gül Ezine’de toprağa verildi.
Geyikli Yeni İskele esnaflarından Mutlu Gül ve Menekşe Yaşacan (Gül)’ın babaları Nevris Gül’ün sevgili eşi, Camikebir Mahallalesi Muhtarı Hüseyin Gül’ün abisi Hasan Gül, bir süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek 68 yaşında hayatını kaybetti.
Hasan Gül’ün cenazesi 25 Şubat Pazartesi günü öğle namazına müteakip Ezine Ulu Camisinde kılınan cenaze namazından sonra ilçe kabristanlığında ailesi ve sevenlerinin göz yaşları ve dualarıyla toprağa verildi.
Hasan Gül’ün cenazesine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, CHP Ezine İlçe Başkanı Serdar Eren, AK Parti Geyikli Belde Başkanı Mustafa Kirveli, AK Parti Ezine Belediye Başkan Adayı Güray Yüksel, CHP Belediye Başkan Adayı Halil Büyükerol, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
EZİNETÜRK GAZETESİ olarak merhum Hasan Gül’e yüce Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Daha fazla
Milletvekili Ayhan Gider: “19 Mayıs, Umudun ve Dirilişin Adıdır”
AJet’ten Anneler Günü’ne Özel Yüzde 40 İndirim
ÇOMÜ, Özbekistanlı UrSPI ile Kültürel ve Bilimsel İş Birliğine İmza Attı