EZİNE SÜT ÜR. BİR. BŞK. HÜSAMETTİN AYDIN, BERAT KANDİLİ MESAJI
Ezine Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hüsamettin Aydın, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Ezine Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hüsamettin Aydın, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi.
“Sonsuz bir hayata doğru yolumuza devam ettiğimiz ve geçici bir süs olan bu dünyadan gerçek ahiret yurduna ulaşmadan önce pişmanlıklarımız ve affedilmemiş hatalarımızdan dolayı Rabbimizin huzuruna varmamak adına Berat’ımız için bizlere bir fırsat daha veren Yüce Rabbimize hamdolsun. Berat’ın yegane sahibi yüce Allah’tır. Yaptıklarımızla, amellerimizle Berat’ımızı almak ise bizlerin elindedir. Berat’ımız için affı çokça seven ve affı geniş olan Yüce Rabbimize bu gecede çok daha fazla sığınmalı ve affımız için daha çok dua etmeliyiz.
İslam coğrafyasında ve bugünlerde ülkemizde dolaşan fitnenin boşa çıkması için, kararan kalplerin ferahlaması, kin ve nefretle yoğrulmuş söz ve davranışların yerini huzur atmosferinin alması için O’na bu gecede daha fazla yakarmalıyız.
Bu vesile ile Ramazan Ayı’nın habercisi Berat Kandili’ne kavuşturan yüce mevlaya hamd ediyor, Yüce rabbimden beratımızı almamızı sağlayacak hayırlı bir ömür vermesini diliyor, tüm kardeşlerimin Berat Kandil’ini kutluyorum.”