Milletvekili Şeker Ezine Belediyesini Ziyaret Etti
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Ezine Belediyesini ziyaret etti.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Ezine Belediyesini ziyaret etti. Şeker’i Belediyeye gelişinde Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Fırat Akgün, AK Parti Ezine İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Hüseyin Aytop ve Bahri Uysal ile Belediye çalışanları karşıladılar.
Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıda Babaoğlu Şeker’e Belediye’nin bu güne kadar yaptığı hizmet ve çalışmalar hakkında brifing verdi. Ayrıca Ezine Belediyesini bu güne kadar gerçekleştirdiği proje, çalışma ve hizmetleri içeren bir dunum dosyası da Şeker’e teslim edildi.
Yapımı devam eden Çay Islah Projesi, Yapımına başlanan İçme Suyu, Kanalizayon, Arıtma ve Yağmur Suyundan oluşan alt yapı çalışmaları ile yapımına kısa bir süre sonra başlanması planlanan diğer çalışmalar ve sosyal projeler hakkında bilgiler veren Babaoğlu mali durumu içeren bir rapor sundu.
Başkan Şeker burada yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak Belediye Başkanlarını, yerel yönetimleri ve teşkilatları yerinde ziyaret ettiklerini belirterek, “Bu ziyaretlerimizde özellikle 2014 yılında Belediye Başkanlarımızın seçime girerken vaat ettikleri projelerinin ne kadarı yapılmış ne kadarı yapılmamış bu konularda istişare yapıp değerlendirmelerde bulunuyoruz. Genel Merkez olarak bizim üzerimize düşen yapacağımız konularda kendilerine destek veriyoruz. İki günden beri Çanakkale’deyiz. Ezine’den sonra Ayvacık’ı da ziyaret ederek Çanakkale genelinde tüm Belediyelerimizi ziyaret etmiş olacağız. Yerel Yönetimler bizim için çok önemli. Onların başarısı Hükümetimizin başarısıdır. Belediyelerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz. Halkla bütünleşen ve halkın daima yanında olarak onların sorunlarına ve sosyal yaşamlarına endeksli çalışmalar yapan Belediyeler bir sonraki seçimlerde de başarılı olacağına inancımız tamdır” dedi.