AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy’u ziyaret etti.
Çanakkale Organize Sanayi Bölge Müdürü İlçin Ayan’ın da bulunduğu ziyarette, Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki mevcut çalışmalar ile gelecek dönem plan ve hedefleri konusunda bilgi verildi.
Çanakkale Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü yeni binasını da gezen Bülent Turan, Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy ve Bölge Müdürü İlçin Ayan’a başarılar diledi.




Daha fazla
İsmail Kaya’dan Birlik ve Beraberlik Vurgusu: “Aynı Sofrada Buluşmak Toplumsal Dayanışmayı Güçlendiriyor””
Başkan Serkan Zehir’den Kurban Bayram Mesajı:” “Bayramlar Sevgi ve Kardeşlik Günüdür. Kurban Bayramı Tüm Halkımıza Huzur Getirsin”
MHP EZİNE İLÇE BAŞKANI HAKAN ÖZTÜRK ; “BAYRAMIMIZ MÜBAREK, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”