20 Nisan 2025

EzineTürk

Haberin Doğru Adresi

AK PARTİ YÖNETİMİ MERKEZ İLÇE MUHTARLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve İl Başkanı Naim Makas partili yöneticilerle birlikte merkez ilçe muhtarlarıyla iftar programında bir araya geldi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Başkanı Naim Makas, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, İl ve İlçe yöneticileri  ile partililer muhtarlarla iftar programında bir araya gelerek, oruçlarını birlikte açtı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas yaptığı açıklamada Merkez ilçe muhtarlarıyla iftar sofrasında buluştuklarını belirterek, “Demokrasinin temel taşlarından biri olan, devletimizin köylerdeki ve mahallelerdeki temsilcisi muhtarlarımızla Ramazan vesilesiyle hem soframızı paylaştık hem de istişarelerde bulunduk” dedi.