Adı ABB Başkanlığı Adaylığında Geçen Altınok: Aday Olursam Kazanacağıma İnanıyorum
Ankara‘da, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, katıldığı bir televizyon programında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığıyla ilgili soruları cevapladı.
Altınok, moderatörün, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday mısınız? Kazanacağınıza Mansur Yavaş’ı geçeceğinize inanıyor musunuz?” sorusuna ”Tabii partimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı belediye başkan adaylığını bize tevdi ederse göreve talibiz. Aday olursam kazanacağıma inanıyorum. Anket yaptırıyorum, anketler kazandığımı gösteriyor.” dedi.
”Ankapark’ı Hizmete Açacağız”
Altınok, ”ABB başkanı adayı olursanız Ankara’da ana hedefiniz nedir?” sorusunu ise, ””Ankapark bütün Türkiye’nin gündemi ve malumu bunu çürütülmesi yerine hizmete açılması gerekir. Burası yapılmış ve çürüyen milyarlar var burada. Ya büyükşehir burayı çalıştırmalı, çalıştıramıyorsa biz talibiz Keçiören Belediyesi olarak biz çalıştırırız.” diyerek cevapladı.

Daha fazla
Bugün 18 Mart. Zafer günümüzdür. Kutlu olsun.
ÇANAKKALE OSB’DEN 18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ MESAJI
18 Mart Öncesi Anlamlı Ziyaret: Kaşdemir ve Heyeti Ankara’da Kahraman Komutanları Andı