Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (EGİOSB) Müdürü Alper Altınok, Çanakkale İl Özel İdaresi’ni ziyaret etti. Altınok, sırasıyla İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Altındağ ve İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul ile bir araya geldi.
Altınok ziyarette, EGİOSB’nin güncel durumu ve gelinen aşamalar hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirilirken, İl Özel İdaresi’nin projeye verdiği destek için teşekkürlerini iletti. Ayrıca bölgenin tarım ve gıda sektörüne sağlayacağı katkılar üzerinde durulurken, bu önemli yatırımın Çanakkale’nin kalkınmasında oynayacağı role dikkat çekildi.
Altınok, misafirperverlikleri ve samimi karşılamaları için Genel Sekreter Mustafa Altındağ ve İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul’a teşekkür etti. Ezine Gıda İhtisas OSB’nin, sadece bölge ekonomisi için değil, aynı zamanda Türkiye’nin gıda üretimindeki stratejik hedefleri için de önemli bir değer olduğunu vurguladı.



Daha fazla
İsmail Kaya’dan Birlik ve Beraberlik Vurgusu: “Aynı Sofrada Buluşmak Toplumsal Dayanışmayı Güçlendiriyor””
BAŞKAN YILMAZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI ; ” MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZ ETRAFINDA KENETLENEREK KARDEŞLİĞİMİZİ BAYRAMDA DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ”
Başkan Serkan Zehir’den Kurban Bayram Mesajı:” “Bayramlar Sevgi ve Kardeşlik Günüdür. Kurban Bayramı Tüm Halkımıza Huzur Getirsin”