20 Mart 2025

EzineTürk

Haberin Doğru Adresi

BDDK Yönetmeliği’ndeki Değişiklik Resmi Gazete’de

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Bankalar ve Konsolide Denetime Tabi Kuruluşlarca Yapılabilecek Bağış ve Yardımlara İlişkin Yönetmeliği’nde değişiklik Resmi Gazete’de yayımlandı. 

featured

BDDK Yönetmeliği’ndeki Değişiklik Resmi Gazete’de

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Bankalar ve Konsolide Denetime Tabi Kuruluşlarca Yapılabilecek Bağış ve Yardımlara İlişkin Yönetmelik’in 6’ncı maddesinde bir değişiklik yapıldı.

Değişikliğe göre, söz konusu yönetmeliğin 6’ıncı maddesinin ikinci fıkrasında yer alan “yapacakları yardımlar” ifadesinden sonra, “ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına ve Türkiye Kızılay Derneğine yapacakları bağış ve yardımlar” ibaresi eklendi.

BDDK Yönetmeliği’ndeki Değişiklik Resmi Gazete’de

Bu kapanacak 0 saniye