4 Aralık 2025

EzineTürk

Haberin Doğru Adresi

Çanakkale OSB’den RTÜK Başkanı Daniş’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy ile OSBÜK Delegesi Kaya Üzen, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanlığı görevine atanan Mehmet Daniş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çanakkale OSB Yönetimi RTÜK Başkanı Daniş’e Desteklerini İletti

Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy ile OSBÜK Delegesi Kaya Üzen, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanlığına atanan Mehmet Daniş’i makamında ziyaret ederek yeni görevinin ülke adına hayırlı olması temennilerini iletti.

Gerçekleştirilen bu nazik ziyarette, Daniş’in üstleneceği görevin iletişim ve medya alanındaki önemine vurgu yapılırken, Çanakkale OSB’nin mevcut durumu ve bölgesel gelişmelere katkıları hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

OSB’nin Mevcut Durumu ve Yatırım Süreçleri Masaya Yatırıldı

Ziyarette, Çanakkale OSB’nin son yıllarda hız kazanan yatırımları ve sanayi kapasitesinin geldiği nokta hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulunuldu.

Başkan Fahrettin Ersoy, OSB’nin büyüme hedefleri doğrultusunda yürütülen altyapı iyileştirmeleri, genişleme çalışmaları ve sanayicilerin ihtiyaçlarını önceleyen projeler hakkında kapsamlı açıklamalar yaptı. Ersoy, bölgedeki üretim hacmini artırmayı hedefleyen planların Çanakkale ekonomisine sağlayacağı katkılara da değindi.

Sanayi–Kamu İş Birliği Vurgusu

Görüşmede, Çanakkale’nin ekonomik gelişimi, iletişim sektöründeki yeniliklerin bölgesel kalkınmaya etkileri ve sanayi–kamu iş birliğinin güçlendirilmesi konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

RTÜK Başkanı Mehmet Daniş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çanakkale OSB’yi yakından takip ettiğini, bölgenin sanayi potansiyelinin ülke ekonomisi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Çanakkale OSB’den Daniş’e Başarı Mesajı

Çanakkale OSB Yönetimi adına yayımlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Çanakkale OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı olarak, Mehmet Daniş’e görevinde başarılar diliyor; ülkemizin iletişim, yayıncılık ve medya alanındaki düzenleyici çalışmalarında hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyoruz.”

Bu ziyaretin, hem bölgesel kalkınma sürecine hem de sanayi–iletişim alanı arasındaki iş birliğinin güçlenmesine katkı sağlaması bekleniyor