Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğinde “İş Hayatında Kadın Sohbetleri” başlığı adı altında düzenlenen eğitimler Şubat ayında da devam etti.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğinde “İş Hayatında Kadın Sohbetleri” başlığı adı altında düzenlenen eğitimler Şubat ayında Avukat Hande Keskin tarafından verilen “İşçi ve İşveren Uyuşmazlıkları” konulu eğitim ile devam etti.
Gerçekleştirilen eğitime TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, İcra Komite Üyeleri; Aslı Akgül, Burcu Sezer, Derya Hatice Göğüsgeren, Göknur Gök Ünal, Merve Yılmazbaş, Seçil Yavaşoğlu, Selma Akpınar ile kadın girişimci üyelerimiz katılım sağladı.
Eğitimde; iş kanunu, işyerinde iş sağlığı ve güvenliği kayıtları, iş kazaları, mesleki sorumluluk sigortası, işçi ihbar süreleri ile kıdem tazminatı işçi ve işveren arasında uyuşmazlığa sebep verebilecek konular ele alındı.
Daha fazla
Türk Hava Yolları ve AJet’ten KKTC’ye “Ada Kıbrıs” Desteği
Ayhan Gider’den Özgür Özel’e: “Siyasete Yakışmıyorsun, Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır”
Tarihi Belgelerle 19. Yüzyılda Çanakkale Tarihi Alan