Ezine’de geçen hafta Cumartesi günü içinde bulundukları aracın dereye yuvarlanması sonucu hayatlarını kaybeden Ferhat Çil, Batuhan Kızıl ve Mehmet Yalçın için Celalettin Topçu Anadolu Lisesi tarafından mevlid okutuldu.
Esentepe Camisinde Cuma namazı öncesinde okutulan mevlide Kaymakam Ali İkram Tuna, Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Akman, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Ezine İlçe Başkan Vekili Mehmet Ünsal, Belediye Meclis Üyeleri Salih Özten ve Hakan Üner, AK Parti Ezine Belediye Başkan Adayı Güray Yüksel, Ezine Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Caner Lüleci, AK Parti Ezie Belediye Başkan Adayı Güray Yüksel, Celalettin Topçu Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Atik Ekin, Yahya Çavuş İlk- Ortaokulu Müdürü Raşit Taylan Demir, hayatlarını kaybeden öğrencilerin babaları Aydın Kızıl, Murat Çil ve Himmet Yalçın, okulun öğretmen, öğrenci ve okul aile birliği üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cuma namazı sonrası pilav ve yoğurt ikramında bulunuldu.
EZİNETÜRK GAZETESİ olarak çok genç yaşta hayatlarını kaybeden gençlerimize Allah rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere, sevenlerine tüm Ezine’ye baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Daha fazla
Çanakkale Havalimanı 2025 Şubat İstatistikleri: Yolcu, Uçak ve Yük Trafiğinde Önemli Gelişme
ÇOMÜ, Güney Marmara Küresel Ufuk Programı Lansmanında Güçlü Adımlar Attı
SOGEP Gücüyle Kadınlar Üretiyor, Yerel Ekonomi Canlanıyor