Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi H.Akın Ketenci ile birlikte Rize Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Rize TSO hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Şükrü Cevahir, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi H. Akın Ketenci, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Arif Mete, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Mürteza Ağun, Hamza Tüylüoğlu, Mehmet Taşkın ve Mehmet Üzümcü hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu, “Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi H. Akın Ketenci ile bir araya gelerek ticaret hayatında ve ekonomide yaşanan son gelişmeleri hep birlikte değerlendirerek görüş alışverişinde bulunduk. Rize TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’na gösterdiği samimiyet ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi.





Daha fazla
Hedef Madalya: Para Tırmanış Milli Takımı Dünya Kupası İçin Çanakkale’de Kampta
Ezine Ziraat Odası Başkan Zehir’den TMO’ya Sert Tepki: “Bu Fiyatla Tarlada Kalmak ve Üretim Sürdürülebilirliği Mümkün Değil!”
MHP EZİNE İLÇE BAŞKANI HAKAN ÖZTÜRK ; “BAYRAMIMIZ MÜBAREK, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”