AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, pandemi kurallarını hatırlatarak 2021-2022 eğitim ve öğretim sezonunun yüz yüze eğitimin başlamasının mutluluğunu yaşadığını ifade eden bir mesaj yayınladı.
Makas yayınladığı mesajında “Öğretmenlerimizin öğrencilerine öğrencilerimizin de okul sıralarını çok özlediklerini biliyoruz hasret sona eriyor
Kıymetli öğretmenlerimiz sevgili öğrencilerimiz tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınından dolayı siz öğrencilerimiz sınıflarınızdan, değerli öğretmenlerimiz öğrencilerinizden ayrı kaldınız. Artık hasret bitti, eğitim ve öğretim sezonunun yüz yüze yeniden başladı. Bu nedenle en az siz öğrenciler kadar sevinçli ve heyecanlıyım
2021-2022 eğitim ve öğretim yılının, ülkemiz ve çocuklarımız için hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Daha fazla
İsmail Kaya’dan Birlik ve Beraberlik Vurgusu: “Aynı Sofrada Buluşmak Toplumsal Dayanışmayı Güçlendiriyor””
Başkan Serkan Zehir’den Kurban Bayram Mesajı:” “Bayramlar Sevgi ve Kardeşlik Günüdür. Kurban Bayramı Tüm Halkımıza Huzur Getirsin”
MHP EZİNE İLÇE BAŞKANI HAKAN ÖZTÜRK ; “BAYRAMIMIZ MÜBAREK, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”