AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, TBMM’de KKTC-TÜRKİYE dostluk grubunu misafir etti. Ziyarete Türkiye-KKTC Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem de katıldı.
Söz konusu ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Turan: “Bugün milli davamız Kıbrıs’tan çok özel ziyaretçilerimiz vardı. KKTC-TÜRKİYE Dostluk Grubu Başkanı İzlem GürçağAltuğra ve beraberindeki heyet ile Türkiye ve Kıbrıs arasındaki ilişkiler üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Milli davamız Kıbrıs, bizim için vatanın ta kendisidir. Sevincimiz, hüznümüz ve acımız birdir. Bu kardeşlik duygularıyla, geleceğimizi beraber inşa etmeliyiz. Gerek bizlerin gerekse KKTC yönetiminin duruşu, gösterilen irade ve manevi bağlar tarihi bir fırsat bizler için. Dün olduğu gibi bugün de Kıbrıs Türklerinin haklarını, Doğu Akdeniz’deki uluslararası hukuktan doğan haklarımızı korumakta kararlıyız” şeklinde konuştu.



Daha fazla
İsmail Kaya’dan Birlik ve Beraberlik Vurgusu: “Aynı Sofrada Buluşmak Toplumsal Dayanışmayı Güçlendiriyor””
Başkan Serkan Zehir’den Kurban Bayram Mesajı:” “Bayramlar Sevgi ve Kardeşlik Günüdür. Kurban Bayramı Tüm Halkımıza Huzur Getirsin”
MHP EZİNE İLÇE BAŞKANI HAKAN ÖZTÜRK ; “BAYRAMIMIZ MÜBAREK, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”