AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, pandemi kurallarını hatırlatarak 2021-2022 eğitim ve öğretim sezonunun yüz yüze eğitimin başlamasının mutluluğunu yaşadığını ifade eden bir mesaj yayınladı.
Makas yayınladığı mesajında “Öğretmenlerimizin öğrencilerine öğrencilerimizin de okul sıralarını çok özlediklerini biliyoruz hasret sona eriyor
Kıymetli öğretmenlerimiz sevgili öğrencilerimiz tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınından dolayı siz öğrencilerimiz sınıflarınızdan, değerli öğretmenlerimiz öğrencilerinizden ayrı kaldınız. Artık hasret bitti, eğitim ve öğretim sezonunun yüz yüze yeniden başladı. Bu nedenle en az siz öğrenciler kadar sevinçli ve heyecanlıyım
2021-2022 eğitim ve öğretim yılının, ülkemiz ve çocuklarımız için hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Daha fazla
ANAHTAR PARTİ ÇANAKKALE İL BAŞKANI İSMAİL KAYA: “ÖZGÜR VE TARAFSIZ BASIN DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR”
Anahtar Parti İl Başkanı İsmail Kaya: “23 Bin 552 TL’lik Emekli Maaşı Artışı Emeklilerin Geçim Sorununu Çözmez”
AK PARTİLİ GİDER’DEN 15 TEMMUZ MESAJI: “CUMHURBAŞKANIMIZIN DİRAYETİ, MİLLETİMİZİN CESARETİ İHANET GİRİŞİMİNİ BOZGUNA UĞRATTI”