AKÇANSA Fabrika Müdürü Ömer Sinan Genç ve AKÇANSA Yerel ve Kurumsal İlişkiler Yöneticisi Yusuf Topaloğlu, Vali Orhan Tavlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette AKÇANSA Fabrika Müdürü Ömer Sinan Genç, Vali Orhan Tavlı’ya bitirildiğinde dünyanın en uzun orta açıklıklı köprüsü olacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün beton tedarikçisi olan AKÇANSA’nın çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Ziyarette ayrıca Çanakkale’ye yapılan ve devam eden en önemli yatırımlardan Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile 2018 TROYA Yılında bitirilerek ziyarete açılan TROYA Müzesi ele alındı.
AKÇANSA Fabrika Müdürü Ömer Sinan Genç ve AKÇANSA Yerel ve Kurumsal İlişkiler Yöneticisi Yusuf Topaloğlu ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Orhan Tavlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Daha fazla
Ayhan Gider Yenice Muhtar Buluşmasıyla Köy Hizmetlerinde Yeni Dönem Başlıyor
Çanakkale’de Gayrimenkul Yatırımında Öne Çıkan Kritik Noktalar
GMKA’dan Güney Marmara’ya Yönelik Teknik Destek Programları Başvuruları Devam Ediyor